Inzichtelijke financiële planning laten opstellen

In een wereld met steeds meer financiële onzekerheden heeft iedereen een financiële planning nodig als kompas. Een financiële planning die u richting, houvast en een aangename rust geeft: dat is het overkoepelende doel waar wij samen met u naar toe werken. Hierdoor kunt u meer tijd besteden aan de inhoudelijke zaken van uw onderneming en houdt u meer tijd over om te genieten. Ons team bestaat uit gelijkgestemde financiële specialisten die hier graag aan mee werken door verder te kijken dan hun eigen horizon. Onze werkwijze kenmerkt zich door maatwerk en een persoonlijk aanpak. Zo inventariseren wij eerst uw behoeften en verwachtingen en stemmen daar vervolgens onze adviezen op af. Dit doen wij door, als uw situatie hier om vraagt, gebruik te maken van de expertise binnen ViaVero. Zodoende is ons juridische en fiscaal advies optimaal afgestemd op uw plannen. Benieuwd hoe voorgaande klanten onze werkwijze hebben ervaren? Bekijk de video’s op ons YouTubekanaal!

Financiële planning

Bekijk onze referenties

Accountancy en financiële planning

Wilt u uw klanten écht centraal stellen door ze te helpen en te ontzorgen? Wilt u uzelf onderscheiden in de markt op basis van een extra en duurzaam verdienmodel? Word dan ook Trusted Advisor met financiële planning. De ondernemer van nu heeft een sterke behoefte aan inzicht in zijn/haar financiële positie. Gezamenlijk kunnen wij de totale financiële situatie van uw relatie inzichtelijk maken en van a tot z ontzorgen. Wij gaan graag een duurzame samenwerking aan waarbij u de accountancy verzorgt en wij de financiële planning. Met uw kennis en informatie van uw relaties bent u het ideale aanspreekpunt en kunt u als geen ander de regisseur zijn van zijn/haar totale financiële situatie. Voeg daar onze kennis en knowhow van financiële planning aan toe en u heeft een totaal product. Wilt u uw klant op financieel gebied van a-z ontzorgen? Bel naar 06 21 21 00 58 of 06 - 11 78 47 04 als u geïnteresseerd bent in een samenwerking.

Bel naar 06 - 11 78 47 04

Gezonde financiële situatie voor iedere ondernemer

Bent u ook geen voorstander van uitgebreide rapporten en lange gesprekken? Dat kan ook anders! Wij geven fatsoenlijk inzicht door een financiële planning te maken die iedere ondernemer nodig heeft om de juiste keuzes te maken. Net als accountancy is financiële planning een vak dat als je het goed wilt doen, er niet zo maar bij doet. De praktijk leert dat een fiscalist of relatiebeheerder een financiële planning wel wil omarmen maar dat het blijft bij advisering op afroep. Dit is de reden waarom wij graag samenwerken met verschillende expertises. Wilt u meer weten hoe wij u kunnen helpen en volledig ontzorgen? Wij geven graag toelichting in een persoonlijk gesprek. Bel naar 06 21 21 00 58 of 06 - 11 78 47 04.

Neem contact op