Schakel een fiscalist van onze fiscale helpdesk in

Merkt u dat de huidige hokjesadvisering u als ondernemer op financieel gebied niet verder helpt? Schakel dan een fiscalist van onze fiscale helpdesk in die u verder helpt met ondernemen en het realiseren van uw doelen, zowel zakelijk als privé. Dit doen wij door met een helicopterview naar uw situatie te kijken en samen met u het maximale uit uw onderneming te halen. De gangbare hokjesadvisering is namelijk achterhaald omdat adviezen nooit zijn gebaseerd op uw totaalsituatie. Dit wil niet zeggen dat het advies niet deskundig is maar het is gericht op een deel van uw gewenste situatie. Dit is de reden waarom wij een loket hebben opgericht voor al uw vragen! Ons team van gelijkgestemde financiële specialisten kijken verder dan hun eigen horizon zodat ze u een eerlijk en transparant fiscaal advies kunnen geven. Meer weten over het inschakelen van een fiscalist? Bekijk onze video’s waarin klanten hun ervaring met u delen!

Fiscalist

Bekijk onze referenties

Stel uw vragen aan onze fiscalist

Heeft u vragen over bedrijfsoverdracht, vermogensstructurering, estate planning of echtscheiding? Daarvoor kunt u terecht bij de fiscale helpdesk van ons platform ViaVero. Onze helpdesk bestaat uit een netwerk van fiscalisten en accountants en zij zijn autoriteit op het gebied van fiscale, financiële en juridische advisering. Wij zijn fiscalisten die geloven in het fiscaal optimaliseren van uw situatie op basis van uw gehele verhaal, wensen en verwachtingen, zowel zakelijk als privé. U kunt dus een persoonlijke aanpak verwachten waarbij eerlijk en transparant advies belangrijke pijlers zijn. Wij zijn van mening dat hokjesadvisering nooit leidend mag zijn. Het kan u als ondernemer namelijk beperken in uw flexibiliteit. Wij lichten dit graag aan u toe middels een persoonlijk gesprek. Meer informatie? Mail naar: info@taxability.nl of bel naar 06 - 21 21 00 58.

Bel naar 06 - 11 78 47 04

Eén loket = alles ontzorgd

Wist u dat ons team naast een fiscalist ook bestaat uit diverse andere expertises? Wij zijn specialisten die geloven in de kracht van een full service bureau. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in de verwerking van de juiste en tijdige salarisadministratie van uw personeel. Wij helpen u als ondernemer bij ontzorgen van alle aspecten die nodig zijn om het maximale uit uw onderneming te halen. Iedere specialist binnen ons team bezit over specifieke en complexe kennis waardoor we vanuit verschillende invalshoeken uw situatie kunnen optimaliseren. Wilt een fiscalist van onze helpdesk inschakelen voor het maken van een financiële planning? Of bent u op zoek naar een andere expertise? Neem direct contact op voor meer informatie!

Neem contact op